ROLL OFF-MASKINEN

Rulla bort ditt fett, celluliter, muskelfärg, stress och dåliga humör med hjälp av Roll Off

Bättre hälsa

Genom att använda vår Roll Off-maskin förbättras cirkulationen i kroppen, ger dig bättre immunförsvar och förbättrad syre- och näringstillförsel till vävnaderna.

Ge din kropp en boost

Roll Off-maskinen minskar omfånget kring midja, höfter, lår och armar, peelar och gör din hud friskare.

Piggare muskler

Med användning av maskinen förbereder du dig inför fysisk aktivitet, förbättrar syre- och näringstillförsel till musklerna och balanserar spänningen i musklerna.

Roll Off är din nya salong för välmående

Roll Off-maskiner kombinerar de helande effekterna av bantning och lymfatisk dräneringsmassage.

Lymfdräneringsmassage hjälper till att lindra muskelspänningar och tappa centimeter runt kroppen, vilket avlägsnar slaggprodukter och gifter samt minskar celluliter.

Roll Off-maskinen

En maskin som erbjuder både synliga & kännbara resultat

Njut av en 45 minuter lång massage med värme, collagen och justerbara hastigheter som erbjuder både synliga och kännbara resultat 

Ökar blod- och lymfcirkulationen

Bidrar till lymfdränering

Minskar volymen på specifika områden på kroppen

Driver ut gifter

Minskar fettvävnaden

Förbättrar ämnesomsättningen

Hjälper till att forma din kropp

Stärker din hud

Minskar muskelspänningar

Bränner fett och kalorier

Minskar celluliter

Förbättrar sömnen

Erbjuder en avslappnande känsla

Minskar smärtan i ömma muskler och leder

Skapar en jämnare, fastare hud

Hjälper vid hjärntrötthet

Rulla bort fett, celluliter, muskelspänningar, stress och dåligt humör med hjälp av Roll Off

Roll Off Studio-maskiner kombinerar de helande effekterna av bantning och lymfatisk dräneringsmassage.

Lymfdräneringsmassage hjälper till att lindra muskelspänningar och förlora cm från kroppen, vilket eliminerar onödiga gifter och minskar celluliter.

På grund av effektiviteten av Body Roll-massage börjar subkutan fettvävnad att bryta ner och celluliter minskas synligt. Dessutom är Body Roll-massage mycket effektiv för att minska muskelspänningen. Body Roll-maskinerna består av rullar på en roterande trumma som gör ett förutbestämt antal varv per minut. Kollagen och infraröda lampor i maskinen förbättrar hudens elasticitet och hjälper till att bibehålla ett ungdomligt utseende.

Våra maskiner hjälper dig …

Gå ner i vikt och minska måttet på din kropp

Minska celluliter och muskelspänningar

Förbättra matsmältningen och elasticiteten i muskler och hud

Eliminera gifter och rester från kroppen och hjälper till att stimulera lymfflödet

Ge dig en avslappnad och glad känsla efter rullmassagen

Vad gör en Roll Off Maskiner?

Maskinerna på Roll Off Studio är utformade för att massera och forma samtliga delar av kroppen. En infraröd uppvärmd roller med collagen ljus och justerbar hastighet och värmetillförsel erbjuder massage med inslag av akupressur och hjälper till att stimulera lymfdränering i kroppen. Ett mekaniskt tryck skapas av roterande trärollers med tydliga konturer vilket hjälper till att förbättra blod- och lymfcirkulationen, påskynda ämnesomsättningen, minska fettvävnaden och eliminera slaggprodukter. Regelbunden body roll massage kan även bidra till att minska volymen på specifika områden på kroppen, forma kroppen, skapa en fastare hud och minska muskelspändhet. Tillsammans med ovan nämnda effekter ger det dig dessutom en av de mest effektiva metoderna för fettförbränning och reducering av celluliter på marknaden.

Om behandlingen

Roll Off Studios massage är flera gånger starkare och effektivare än vanlig lymfdränagemassage. Du kan använda en rollermassagemaskin i flera olika positioner för att massera bort muskelspänningar och för att hjälpa kroppen att aktivera lymfsystemet och driva ut gifter ur kroppen. Vi erbjuder separata rum för roll off massage utrustade med tv-skärmar för att du enkelt ska kunna följa instruktionerna. En behandling tar 45 minuter och under massagen kommer maskinerna att fokusera på 15 olika områden och muskelgrupper i 3 minuter vardera utefter riktlinjerna för lymdräneringsmassage. Under massagen ska du bära strumpor och  träningskläder med långa ben och ärmar.

Det är viktigt att upprätthålla en god vätskebalans både före, under och efter behandlingen. Se därför till att alltid ha med dig vatten till varje behandlingstillfälle eller köpa vatten i vår studio. Att dricka under hela delen av roll massagen kommer att hjälpa din kropp att lättare göra sig av med slaggprodukter, reglera kroppstemperaturen och transportera näringsämnen för att ge dig energi så att din kropp kan prestera optimalt.

Viktig information

Kontraindikationer för roller massage:

  • Akuta inflammatoriska sjukdomar (influensa, feber)
  • Graviditet
  • Infektionssjukdomar (gulsot, tuberkulos, m.m.)
  • Hud- och/eller könssjukdom
  • Akuta nervskador (efter kirurgi och andra trauma)
  • Nya sår, som nyligen blött eller riskerar att blöda
  • Tumörer/misstänkt tumör
  • Sköldkörtelsjukdom
  • Affektiva störningar (ilska, stress, neurasteni)
  • Akut trauma (fraktur, hjärnskakning, bristning)
  • Stora födelsemärken eller blåmärken i området som ska masseras
  • Akut hjärtsvikt (arytmi, infarkt, hjärtklaffsjukdom, myokardit)
  • Högt, instabilt blodtryck
  • Åderbråck eller åderbråck i området som ska masseras

Vanliga frågor & svar

Vad kostar det?

Massagen kostar 400kr per 45 min.

Hur fungerar en roll off massage?

Enkelt förklarat så verkar den som en lymfdräneringsmassage och hjälper till att lindra muskelspänningar, driva ut onödiga gifter från kroppen, minska celluliter, tona din kropp och göra huden fastare.

Hur ser positionerna ut?
Hur ofta behöver jag göra en roll off massage?

Vi på Roll Off Studio rekommenderar våra kunder som är intresserade av roll off massage att börja med tio regelbundna behandlingar för att uppnå bästa resultat. Optimalt är att boka in en 45 minuters body roll massage 2–3 gånger i veckan under denna period. För att upprätthålla dina resultat i framtiden bör du fortsätta med en 45 minuters roll off massage en gång i veckan.

Vilka är fördelarna med en lymfdränerande roll off massage?

Roll off massage har gång på gång bevisat sin effektivitet och visat hur olika den påverkar olika människor, speciellt efter att man genomgått 10 behandlingar. Förutom att hjälpa till att öka på lymfdräneringen, minska kroppsmåtten, avlägsna onödiga gifter från kroppen, minska celluliter och lätta på muskelspänningar efter träning, kan roll off massage användas som komplement till ens tränings- och kostvanor. 

Vi vill dock upprepa att resultaten är otroligt individuella, men om du följer rekommendationerna från Roll Off Studios instruktörer och genomgår 10 behandlingar av roll off massage kommer resultaten att bli både synliga och kännbara.

Hur lång tid tar en roll off massage?

En behandling är 45 minuter lång och under massagen kommer maskinerna att fokusera på 15 olika områden och muskelgrupper i 3 minuter vardera utefter riktlinjerna för lymdräneringsmassage.

Vad ska jag ha på mig under en roll massage?

Du ska ha på dig åtsittande träningskläder och strumpor. Inga dragkedjor eller smycken. 

För män rekommenderar vi långa träningsbyxor och en t-shirt. För kvinnor rekommenderar vi långa leggings och en tight t-shirt.

Kan jag göra en lymfdränerande roll off massage under graviditet eller amning?

En massage kan kännas otroligt skön och avslappnande, men en body roll massage är flera gånger starkare och effektivare än en vanlig massage. Därför rekommenderas roll off massage inte för gravida kvinnor.

Roll off massage rekommenderas inte heller för ammande kvinnor, men det finns inget förbud. I och med att roll off massage driver ut gifter och slaggprodukter från kroppen tror man att det på något sätt kan påverka bröstmjölken.

Beslutet är dock upp till dig, men med tanke på att det handlar om något så viktigt och personligt rekommenderar vi starkt att du först konsulterar din läkare.

Hur viktigt är det att jag dricker vatten under en lymfdränagemassage?

Vi rekommenderar att du dricker tillräckligt med vatten både före och efter behandlingen eftersom en roll off massage direkt aktiverar lymfsystemet och därmed får vätska att strömma genom kroppen. För att förhindra att kroppen förlorar för mycket vätska bör du också dricka vatten under själva massagen. Där finns vatten i vår studio.